Desinfecterende handgel

Filter products Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Grote merken, groot voordeel. Zoek op merk.
  • Wepa
  • Satino Black
  • Kimberly-Clark
  • Europroducts
  • Ingoman
  • Gojo
  • tork
  • Santral
  • Oxy-gen
  • Vendor

Desinfecterende handgel bij Hygienepapier.nl

Desinfecterende handgel

Op zoek naar desinfecterende handgel om de handen goed mee te desinfecteren? Dan zit je hier helemaal goed. Bij ons vind je verschillende soorten desinfecterende handgel die er voor zorgen dat jouw handen vrij gemaakt zijn van bacteriën, virussen en andere viezigheid.

Onze desinfecterende handgel

Het grote voordeel van desinfecterende handgel is dat er geen water nodig is om de handen goed schoon te krijgen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld reguliere zeep en foam, waar wel water nodig is om de handen goed te reinigen. De desinfectiezeep is daarom ook geschikt om op een toonbank of receptie te zetten, zodat iedereen bij binnenkomst de handen goed kan desinfecteren. Ben jij op zoek naar zeep met een desinfecterende werking? Dan is de desinfecterende handgel 5l iets voor jou.

Grootverpakking desinfectiezeep

Bij Hygienepapier.nl vind je verschillende soorten desinfecterende handgel. Aangezien wij een hygiëne groothandel zijn, vind je bij ons ook grootverpakkingen desinfectiemiddelen. Niet alleen de desinfecterende handgel 500ml, maar ook desinfecterende handgel 1 liter, en desinfecterende handgel van 5 liter. Hiermee kan je de komende tijd even vooruit en kun je zelf, maar ook bezoekers en klanten optimale hygiëne aanbieden.

Alternatieven op de desinfecterende handgel

Op zoek naar een alternatief op de desinfecterende handgel? Dan hebben ook nog reguliere zeep, foam en industriële zeep in ons assortiment. Let wel op: deze kunnen uitsluitend in combinatie met water gebruikt worden. Daarnaast is het goed wassen van de handen geen garantie op volledig schone handen. Als er gevraagd wordt om de handen extra te ontsmetten adviseren wij dan ook om dit advies op te volgen.

Optimaal desinfecteren met desinfecterende handgel

Wil jij zorgen voor een optimale hygiëne? Dan kun je het beste gebruik maken van desinfecterende handgel in combinatie met papieren handdoekjes. Deze gooi je na gebruik weer weg, dus de kans dat je in aanraking komt met bacteriën is hiermee minimaal. 

Vragen over desinfectie gel?

Als je vragen hebt over het aankopen van desinfecterende handgel bij Hygienepapier.nl kun je altijd contact opnemen met onze productspecialisten. Zij kunnen jou advies op maat geven bij desinfectiezeep kopen. Zo weet jij zeker dat de desinfectie handgel voldoet aan jouw verwachtingen. Het desinfecteren van de handen is echter geen vervanging voor het dragen van mondkapjes en het houden van afstand. Wij adviseren altijd om de maatregelen en adviezen van de overheid te volgen.