Van toiletpapier tot vuilniszakken

Alles voor Aannemers & Architecten

Hygienepapier.nl is de grootste in Nederland en België op het gebied van hygiëne artikelen. We bieden toiletpapier en handdoekjes aan tegen scherpe prijzen, maar bieden ook de beste service. Om de aanschaf van jouw hygiëneproducten nog makkelijker te maken vind jij hier alles wat je als aannemers of architect nodig hebt.

De grootste webwinkel van de Benelux in Hygieneproducten
Gevonden in 3 stappen Navulling voor je dispenser

Zie je door de hoeveelheid dispensers de navullingen niet meer? Met onze dispensercheck vind je snel en makkelijk welke navulling jij nodig hebt.

Doe de dispensercheck
Wist je dat…

...je op Hygienepapier.nl niet alleen toiletpapier, handdoekjes en handzeep kunt bestellen, maar ook bekertjes, roerstaafjes en suiker voor in de koffie?

Hetzelfde als vorige keer nodig?

In jouw account bestel je gemakkelijk dezelfde bestelling opnieuw met de herbestelknop!

Account aanmaken
Wat onze aannemers en architecten vinden

We zijn trots op het vertrouwen dat zij ons geven.

Iris Projectleider
10
"Er wordt goed met je meegedacht, naar oplossingen en alternatieven wat de inkoop voor duurdere dispensers toch een beetje goedkoper maakt."
Edwin Aannemer
10
"Eenvoudige wijze om te bestellen. Snelle levering. Correcte levering. De vuilniszakken zijn van goede kwaliteit, ze scheuren niet snel ook al probeer je ze altijd te vol te stoppen."
Guido Architect
6
"Snelle levering, makkelijk bestellen, voordelig, geen verzendkosten. Bij een bestelling zou ik graag het goedkoopste alternatief voor bijvoorbeeld toiletpapier zien."
Ed Bouwkundige
8
"Koffiebekers haalde ik altijd bij de Makro, maar nu bestel ik die ook gewoon bij jullie."