Dames hygiënebakken

Is jouw toiletruimte van alle gemakken voorzien, of wíl je een toiletruimte die van alle gemakken voorzien is? Vergeet dan niet de dameshygiëne afvalbakken! Met deze bakken en bijbehorende zaken als hygiënezakjes zorg je voor een goede en discrete afvoer van dameshygiëneproducten. Van hygiënebakken tot hygiënezakjes en de bijbehorende dispensers, Hygiënepapier.nl heeft het allemaal!

De voordelen van hygiënebakken

Hygiënebakken zijn wel degelijk anders dan afvalbakken! Het grootste verschil zit in de hygiëne. Bij een hygiënebak kun je niet naar binnen kijken en worden vervelende luchtjes voorkomen. Bovendien kun je met de juiste voorzieningen zorgen dat damesverband bijvoorbeeld niet door het toilet wordt gespoeld. Dit kan namelijk ernstige verstoppingen veroorzaken!

Check In grote aantallen bestellen? Wij bieden staffelkortingen Check Nog niet zeker? Vraag een sample aan

Als duurzaamheid telt

Satino Black

Ben jij veel bezig met duurzaamheid en MVO? Dan raden we de hygiënebakken van Satino Black aan. Ze hebben een compact en functioneel design, bieden optimale hygiëne én zijn volledig gemaakt met gerecyclede materialen!

Het ondergeschoven kindje van de toiletruimte

Bakken voor dameshygiëne worden vaak vergeten. Logisch, er wordt niet vaak gesproken over menstruatie en menstruele hygiëne. Er heerst bijna een soort taboe op het onderwerp. Toch is het belang van de hygiënebakken groot. Vergeet ze daarom niet mee te nemen in de inrichting van jouw toiletruimte! Onze bakken bieden optimaal gemak en zijn geschikt voor zowel kleine ruimtes als grotere ruimtes.

Meer weten over dames Hygiënebakken?
Twijfel niet om contact op te nemen!