Van toiletpapier tot roerstaafjes

Alles voor kantoren / facilitair

Hygienepapier.nl is de grootste in Nederland en België op het gebied van hygiëne artikelen. Dit hebben we bereikt door niet alleen de goedkoopste te zijn, maar door ook de beste service te bieden. Daarnaast streven we ernaar om de aanschaf van onder andere toiletpapier en handzeep zo goedkoop en snel mogelijk te maken. Om het jou ook nog makkelijker te maken vind jij hier alles wat je op kantoor nodig hebt.

De grootste webwinkel van de Benelux in Hygieneproducten
Gevonden in 3 stappen Navulling voor je dispenser

Zie je door de hoeveelheid dispensers de navullingen niet meer? Met onze dispensercheck vind je snel en makkelijk de goedkoopste navulling voor jouw dispenser.

Doe de dispensercheck
Wist je dat…

...je op Hygienepapier.nl niet alleen toiletpapier, handdoekjes en handzeep kunt bestellen, maar ook bekertjes, roerstaafjes en suiker voor in de koffie? Daarmee bieden wij een compleet assortiment voor facilitaire bedrijven, marketing bureaus, financiële bureaus en andere typen kantoren.

Hetzelfde als vorige keer nodig?

In jouw account bestel je gemakkelijk dezelfde bestelling opnieuw met de herbestelknop!

Account aanmaken

Alles voor jouw toilet op kantoor!

Alles-in-1
  • Budget
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
Wat onze kantoren vinden

We zijn trots op het vertrouwen dat kantoren ons geven.

Sjaak Financieel bureau
3 sterren
"We stapten over omdat de vaste leverancier omhoog ging qua prijzen, maar de goede service weegt ook behoorlijk mee nu."
Brigitte Facilitair bureau
4 sterren
"Snelle levering en producten zijn goed, maar producten met een ECO-label zijn niet makkelijk te vinden. Een apart kopje hiervoor zou handig zijn."
Stanley Marketing bureau
5 sterren
"Altijd een goede service en een snelle levering. Wat jullie beloven, maken jullie waar."
Marco Architecten bureau
5 sterren
"Voorheen bestelden we bij een lokale leverancier, maar qua prijs is dat tegenwoordig niet meer in vergelijking. Nu raden we jullie aan door de snelle service en jullie zijn goedkoper dan andere aanbieders."