Van toiletpapier tot roerstaafjes

Alles voor Horeca

Horeca gelegenheden hebben het al druk genoeg tegenwoordig. Daarom wilt Hygienepapier.nl de verkoop van hygiëneproducten zo goedkoop en makkelijk mogelijk maken. We zijn de grootste in Nederland en België op het gebied van hygiëne artikelen. Op deze pagina vind je toiletpapier, handdoekjes en alles wat je nodig hebt bij elkaar zodat het niet meer tijd kost dan nodig om jouw inkopen te doen.

De grootste webwinkel van de Benelux in Hygieneproducten
Gevonden in 3 stappen Navulling voor je dispenser

Zie je door de hoeveelheid dispensers de navullingen niet meer? Met onze dispensercheck vind je snel en makkelijk welke navulling jij nodig hebt.

Doe de dispensercheck
Wist je dat…

...je op Hygienepapier.nl niet alleen handdoekjes en toiletpapier kunt bestellen, maar ook duurzame bekertjes, bordjes en bestek?

Hetzelfde als vorige keer nodig?

In jouw account bestel je gemakkelijk dezelfde bestelling opnieuw met de herbestelknop!

Account aanmaken
Wat onze Horeca zaken vinden

We zijn trots op het vertrouwen dat de horeca ons geeft.

Jan Grand café
8
"Was de eerste bestelling. Service, levering en prijs waren goed, wat toch ook wel belangrijk is. Fijn dat er keurmerken op de producten zitten, anders krijgen we problemen als de NVA langs komt."
Tineke Michael's Stamkroeg
10
"Probleemloze afhandeling en fijn dat we kunnen besparen op papier, waardoor we kunnen investeren in duurzame schoonmaakmiddelen."
Ton Poppodium
8
"Levering was vlot scherpe prijs goede kwaliteit. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk dus willen zoveel mogelijk kosten besparen. Bij Hygiënepapier.nl kan dat."
Daniëlle Restaurant
6
"Erg tevreden over levering en prijzen. Minder tevreden over feit dat betaling vooraf plaats moet vinden. Verder is het verwarrend dat er papier in de naam zit, dus dat doet vermoeden dat jullie alleen hygiënepapier verkopen."