Van toiletpapier tot handzeep

Alles voor scholen

Hygienepapier.nl is de grootste in Nederland en België op het gebied van hygiëne artikelen Dit hebben we bereikt door niet alleen de goedkoopste te zijn maar door ook de beste service te bieden Daarnaast streven we ernaar om de aanschaf van onder andere toiletpapier en handdoekjes zo goedkoop mogelijk te maken. Om het jou nog makkelijker te maken vind jij hier alles wat je als school nodig hebt.

De grootste webwinkel van de Benelux in Hygieneproducten
Gevonden in 3 stappen Navulling voor je dispenser

Zie je door de hoeveelheid dispensers de navullingen niet meer? Met onze dispensercheck vind je snel en makkelijk welke navulling jij nodig hebt.

Doe de dispensercheck
Wist je dat…

...je op Hygienepapier.nl niet alleen toiletpapier, handdoekjes en zeep kunt bestellen, maar ook bekertjes, roerstaafjes, suiker en creamer voor in de koffie van de leraren

Hetzelfde als vorige keer nodig?

In jouw account bestel je gemakkelijk dezelfde bestelling opnieuw met de herbestelknop!

Account aanmaken

Net niet genoeg voor gratis bezorging?

Deze producten zijn altijd handig!

Wat onze scholen vinden van ons!

We zijn trots op het vertrouwen dat scholen ons geven.

Linda Lager onderwijs
8
"Communicatie is goed en de levering is prima. Als de dispensers maar wit zijn, verder maakt het niet uit of het dezelfde merken zijn. We kijken veel meer naar prijs."
John Middelbaar onderwijs
8
"Prima verzorgd. We bestellen als we nodig hebben. Als dat niet boven de 100 euro komt, doen we er extra toiletpapier bij. Zo is het voordeliger en het komt toch wel op."
Dick Voortgezet onderwijs
10
"We bestellen eigenlijk alles wat we nodig hebben online, omdat we groot inkopen. Ik ga niet wachten op specifieke aanbiedingen in de supermarkt of groothandel. Bij Hygiënepapier hebben we een snelle levering en prima prijzen."
Izak Basisschool
10
"Producten vlot geleverd, kwaliteit en prijs prima. Weliswaar geen ‘next day’ levering, maar dat wordt duidelijk gecommuniceerd en is ook geen bezwaar voor mij. Een door mij foutieve bestelling wordt snel na retour zenden afgehandeld."