Nog nooit zo makkelijk samengesteld

Jouw volledig nieuwe inrichting

Ben jij op zoek naar een volledig nieuwe inrichting voor je toiletruimte? Nieuwe dispensers met de juiste navullingen, allemaal netjes in dezelfde kleur en een stijl die past bij de rest van jouw pand en wat je uit wil stralen… Maak ook van de kleinste kamertjes een succes! In drie simpele stappen vind je al jouw nieuwe dispensers, inclusief navullingen.

De grootste webwinkel van de Benelux in Hygieneproducten
Gevonden in 3 stappen Navulling voor je dispenser

Zie je door de hoeveelheid dispensers de navullingen niet meer? Met onze dispensercheck vind je snel en makkelijk welke navulling jij nodig hebt.

Doe de dispensercheck
Wist je dat…

… je op Hygiënepapier.nl niet alleen papier kunt bestellen, maar bijvoorbeeld ook poetsdoeken, wegwerp bekertjes, ontstoppers en zelfs een stofzuiger? Al die producten leveren we dan ook nog eens op de locatie waar jij ze nodig hebt.

Niet gevonden wat je zocht?

Klik hieronder en vraag een product aan! Dit kan zelfs al door alleen een artikelnummer aan ons door te geven.

Product aanvragen

Heb je deze schoonmaak producten al gezien?

Wat onze schoonmaakbedrijven vinden

We zijn trots op het vertrouwen dat schoonmaakbedrijven ons geven.

Dick Schoonmaakbedrijf
9
"Mijn bestelling poetspapier is snel geleverd en ziet er goed uit. Enkele jaren geleden kocht ik poetspapier bij Sligro, maar hygienepapier.nl is zelfs inclusief verzendkosten nog enkele euro’s goedkoper."
Michelle Schoonmaakbedrijf bij een camping
8
"Levering en producten zijn goed, zoals we eerder ook hadden besteld. Het was makkelijk om dezelfde bestelling te herhalen."
Jaap Schoonmaakbedrijf bij een vakopleiding
10
"Snelle levering van producten en een zeer goede service. Het was voor ons de eerste keer dat wij bij jullie wat bestelden en dat gaan wij zeker vaker doen."
Koen Schoonmaakbedrijf
10
"Prima ervaring bij online bestelling van papieren handdoekjes en toiletpapier. Hygiënepapier en zijn transport-partners sturen goede follow up e-mails i.v.m. de levering. Producten ontvangen binnen 48h. De goederen worden goed verpakt afgeleverd. Factuur is per e-mail ontvangen."