Van toiletpapier tot papieren drinkbekers

Alles voor Verenigingen

Verenigingen zijn veel liever bezig met hun sport of spel en dat snappen we. Hygienepapier.nl is de grootste in Nederland en België op het gebied van hygiëne artikelen. We maken de aanschaf van bijvoorbeeld toiletpapier en handdoekjes nu nog makkelijker door alles wat je als vereniging nodig hebt op deze pagina te zetten. Zo kun je snel even alle benodigdheden bestellen, zodat je snel weer achter een bal aan kan rennen!

De grootste webwinkel van de Benelux in Hygieneproducten
Gevonden in 3 stappen Navulling voor je dispenser

Zie je door de hoeveelheid dispensers de navullingen niet meer? Met onze dispensercheck vind je snel en makkelijk welke navulling jij nodig hebt.

Doe de dispensercheck
Wist je dat…

...je op Hygienepapier.nl niet alleen toiletpapier kunt bestellen, maar ook handzeep, schoonmaakmiddelen en wegwerp borden en bestek?

Hetzelfde als vorige keer nodig?

In jouw account bestel je gemakkelijk dezelfde bestelling opnieuw met de herbestelknop!

Account aanmaken
Wat onze verenigingen vinden

We zijn trots op het vertrouwen dat verenigingen ons geven.

Ron Voetbalvereniging
10
"Na advies een goede levering gekregen. Kopen bij Hygiënepapier.nl bespaart me fysieke moeite en het bespaart ook kosten."
Hilda Scouting
6
"Ik bestel alles bij Hygienepapier.nl, maar mis wel kleine zeep tankjes van Vendor. Nu heb je ze alleen in 5 liter en dat is voor ons veel te veel."
Koen Handbalvereniging
8
"Producten vlot geleverd, kwaliteit en prijs prima. Niet de volgende dag geleverd, maar met de track&trace kun je de levering bijhouden."
Michelle Manege
8
"Voor de eerste keer besteld en alles ging goed. Na de levering kreeg ik zelfs nog een mail of alles in orde was."