Interfold handdoekjes

Interfold handdoekjes zijn net als Z-vouw handdoekjes in elkaar gevouwen, maar zijn zelf ook nog eens gevouwen. Dit komt doordat de handdoekjes langer zijn. Sterker nog, het zijn de langste handdoekjes die wij aanbieden! Al met al zijn er minder handdoekjes nodig om je handen optimaal te kunnen drogen. Kwalitatief zijn ze hoogwaardiger: ze nemen meer vocht op dan welk handdoekje dan ook. Uiteindelijk zijn ze dus duurzamer in gebruik!
Meer lezen
Filter products Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Grote merken, groot voordeel. Zoek op merk.
  • Wepa
  • Satino Black
  • Deb
  • Europroducts
  • Ingoman
  • Gojo
  • tork
  • Santral
  • Oxy-gen
  • Vendor

Interfold handdoekjes bij Hygienepapier.nl

Interfold handdoekjes bestellen

De interfold handdoekjes, ook wel I-vouw handdoeken genoemd, zijn vergelijkbaar met de Z vouwhanddoeken. Echter zijn de interfold handdoeken ook nog een keer extra gevouwen. Hierdoor heb je aan één interfold doek vaak al genoeg om je handen af te drogen. Hiermee zijn de Interfold doeken en wat duurzamere keuze dan de traditionele Z doeken.

Interfold doeken van A merken

De Interfold handdoekjes bij Hygienepapier.nl zijn verkrijgbaar in de merken die je van ons bent gewend. Denk hierbij aan Tork Interfold doeken en Euro Products Interfold doeken. Deze zijn ook geschikt voor alle dispensers van de betreffende merken. Zo weet je altijd dat de navulling die je besteld ook daadwerkelijk compatibel is met jouw dispenser. Bovendien heb je op deze manier ook nog eens de kwaliteitsgarantie vanuit het merk.

Alternatief voor Interfold handdoeken nodig?

Is de interfold doek toch niet het type papieren handdoek waar jij naar op zoek bent? Geen probleem, want bij Hygienepapier.nl vind je allerlei alternatieven op dit type doek. Uiteraard zijn deze ook geschikt zijn voor onze handdoekdispensers. Wij verdelen onze handdoekjes op in de volgende categorieën: 


Interfold handdoekjes kopen bij Hygienepapier.nl

Ga jij interfold handdoekjes online bestellen? Dan zit je bij Hygienepapier.nl aan het juiste adres. Bij ons vind je niet alleen I-vouw doekjes van de beste merken, maar ook nog eens voor de scherpste prijzen. Nog niet overtuigd? Wij verzenden binnen heel Nederland gratis bij orders boven de €100. Bovendien profiteer je bij aankoop van meerdere navullingen ook nog eens van interessante staffelkortingen. Liever nog even een productspecialist spreken voor aankoop? Dan kun je ons bereiken via: