Retourneren

Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten over het retourneren. Als je hier een vraag over hebt, kun je dus eerst kijken of het antwoord hiertussen staat. Is dat niet het geval? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!


Hoe lang kan ik mijn bestelling na ontvangst retourneren?

Binnen 14 dagen na ontvangst van de producten kun je deze nog retourneren. Een voorwaarde is dat de producten nog ongebruikt zijn en in de bijbehorende verpakking zitten.


Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Neem via e-mail klantenservice@hygienepapier.nl contact met ons op onder benoeming van je ordernummer en welke artikelen je wilt retourneren en wij sturen je de retour bon en retour gegevens toe.


Hoe snel ontvang ik bij een retour het geld terug op mijn rekening?

Als je een product hebt geretourneerd, ontvang je tien werkdagen nadat het product bij ons binnen is het geld retour op je rekening.


Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

Ja, de kosten van een retourzending zijn voor jou als klant zelf. Je maakt uiteraard geen kosten als wij een fout hebben gemaakt bij de levering.


Zijn er artikelen die niet geretourneerd kunnen worden?

Nee, je kunt elk product retour zenden. Een voorwaarde hiervoor is dat de producten ongebruikt zijn en in de bijbehorende verpakking zitten.