Het merk waar Hygienepapier.nl mee begon

MTS Euro Products

Toen we Hygienepapier.nl startten, deden we dat als aanbieder van het assortiment van Euro Products. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en hebben we ons assortiment sterk uitgebreid, maar de samenwerking met Euro Products is voor ons nog altijd erg fijn!

Euro Products levert al sinds 1991 totaaloplossingen als het gaat om de inrichting van sanitaire ruimtes. Hoogwaardig papier, stevige dispensers en misschien wel de beste nonwovens, absorptiematerialen en poetslappen die de sector te bieden heeft. Wat je ook nodig hebt, Euro Products heeft het. Vaak blanco, en dus voordelig, maar wel met een onwijs goede kwaliteit.

NIEUW! QuartzLine by Euro Products

Elegantie, functionaliteit en kwaliteit

Tijdens dé beurs op het gebied van sanitaire voorzieningen, Inter Clean, lanceerde Euro Products hun nieuwste lijn. De hoge kwaliteit en de moderne, elegante vormgeving zorgen ervoor dat Euro Products nu niet alleen meer bekend staat om de budget oplossingen, maar ook als perfecte speler voor het hogere segment. In chique wit, zwart of RVS zilver te verkrijgen, maar wel met het betaalbare prijskaartje van Euro Products. Welk product past het beste bij jouw sanitaire ruimtes?

Euro Products voor jouw branche

Voor ieder wat wils, maar wel vanuit een gedachte

Euro Products levert aan veel verschillende branches, met ieder hun eigen wensen en behoeften. Dat maakt de combinatie Euro Products en Hygienepapier.nl ook zo sterk: met veel kennis van verschillende doelgroepen kunnen we jou goed adviseren over de producten die jij nodig hebt. Benieuwd?

  • Scholen
  • Schoonmaakbedrijven
  • Praktijken
  • Horeca
  • Campings
  • Facilitair

Poetslappen voor Scholen

Vragen of opmerkingen? Je kan ons bereiken op 0187-745042

Binnen twee dagen op locatie bezorgd!

Euro Products en poetslappen

Een match made in heaven

Poetslappen en poetsdoeken zijn er in verschillende soorten en maten. Alle lappen hebben zo hun kwaliteiten en zijn geschikt voor andere toepassingen. Euro Products heeft een echte kenner in dienst en mag zichzelf dus met recht expert op het gebied van poetslappen noemen! Wij mochten wat van die kennis overnemen, zodat we jou nóg beter kunnen helpen aan het juiste product.

Alles over poetslappen
Video play button Bekijk de video
Een kijkje achter de schermen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het hoofdkantoor van Euro Products zit in Maassluis. Wij brachten ze een bezoekje en kregen een rondleiding door de indrukwekkende loods en productieruimte, waar heel wat mensen elke dag hard aan het werk zijn om producten te maken, te verwerken en te versturen. Wat ons opviel? Dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Door kansen te bieden aan mensen die het niet makkelijk hebben op de arbeidsmarkt, maar ook door de aanschaf van een volledig nieuw wagenpark. Met al deze aspecten heeft Euro Products zich kunnen laten certificeren op het gebied van duurzaamheid. Ben jij veel bezig met MVO - of wil je hier meer mee doen? Met de producten van Euro Products zet je dus zeker een stap in de goede richting!

Ook groot-zakelijk Nederland bestelt bij Hygienepapier.nl!

Alles is altijd op voorraad