Het creëren van werkplekken die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Kimberly-Clark

Kimberly-Clark Professional en Hygienepapier.nl werken samen om uitzonderlijke werkplekken te creëren - door ze te helpen gezonder, veiliger en productiever te maken door middel van een reeks oplossingen, waaronder handdoeken, toiletpapier en poetsdoeken.

De merken van Kimberly-Clark, waaronder Kleenex®, Scott® en WypAll® staan bekend om hun kwaliteit en worden vertrouwd door mensen over de hele wereld om hen beter te helpen werken.

Bij Kimberly-Clark streven ze naar vooruitgang, waardoor uw bedrijf hygiënischer, veiliger, productiever en duurzamer kan zijn dan ooit tevoren. Ze zijn toegewijd aan het leveren van een brede collectie essentiële producten en diensten die helpen om uw werkplek uitzonderlijk te maken. De innovaties van Kimberly-Clark helpen bedrijven al 50 jaar aan een complete oplossing voor de sanitaire ruimte.

De producten van Kimberly-Clark

Kimberly-Clark biedt een totaaloplossing voor de sanitaire ruimte en de hygiëne op de werkplek. De producten zijn ontworpen met het oog op hygiëne.

Impact maken met Kimberly-Clark

Als uiterst duurzaam bedrijf zet Kimberly-Clark zich voortdurend in voor productinnovatie en het milieu. Alles draait om duurzaamheid. Als medeoprichter van het Britse en Amerikaanse Plastics Pact streven ze naar het oplossen van het plastic afval probleem. In 2025 is al het verpakkingsmateriaal herbruikbaar, composteerbaar of recyclebaar. Dit wordt bereikt door te innoveren, zo zijn bijvoorbeeld de plastic plugs in de rollen vervangen door recyclebare plugs. Daarnaast zijn op dit moment de fabrieken in Europa al 100% afvalvrij en het doel is om dit snel wereldwijd ook te zijn.

Naast duurzaamheid strijdt Kimberly-Clark ook voor schoon sanitair voor iedereen. Wereldwijd heeft 1 op de 3 mensen nog geen beschikking over een toilet. Hierom hebben ze de handen ineen geslagen met WaterAid om schone en veilige toiletten te bouwen.

De merken van Kimberly-Clark
Kimberly-Clark logo Kleenex logo Scott logo WypAll logo

Ook groot-zakelijk Nederland bestelt bij Hygienepapier.nl!

Alles is altijd op voorraad