Santral producten

SanTRAL is onderdeel van OPHARDT hygiëne. Met dit merk kiest u niet alleen voor functionele, makkelijk bij te vullen producten, maar ook voor stijl. SanTRAL heeft veel verschillende producten, waardoor er altijd wel iets is wat precies past bij uw bedrijf. Of dit nu ligt aan de vorm of het soort product, SanTRAL heeft het.

Bijna alle dispensers die u bij Hygiënepapier.nl van SanTRAL kunt bestellen, zijn gemaakt van roestvrijstaal (RVS), wat ze een moderne uitstraling geeft. De productie en controle vindt plaats in Duitsland. Door de anti-vingerafdruk coating (FP) zien de producten van SanTRAL er altijd schoon en hygiënisch uit!

Top 8 meest verkochte Santral producten

Topcategorieën Santral producten

Waarom bij Hygienepapier.nl?

Wilt u hygiëneproducten die er altijd schoon en hygiënisch uitzien? Kies dan zeker voor SanTRAL. Door de anti-vingerafdruk coating (FP) lijken uw dispensers, borstelhouders en afvalbakken altijd als nieuw!

Handig aan de producten van SanTRAL is dat er veel verschillende soorten navullingen in passen. Heeft u een SanTRAL dispenser (of bent u hierin geïnteresseerd) en bent u benieuwd welke navulling past in uw dispenser? Neem dan zeker een kijkje bij onze Dispensercheck!! En als we u nog ergens anders bij kunnen helpen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Veelgestelde vragen

Santral voor uw Branche

Door de strakke, moderne vormgeving zijn de producten geschikt voor veel verschillende branches. Het brede assortiment van SanTRAL wordt bij Hygiënepapier.nl vooral besteld voor de sanitaire ruimtes van kantoren, scholen en industrie. Ook horecagelegenheden kiezen regelmatig voor SanTRAL.

Direct bestellen

Hygienepapier.nl Santral Favorieten
Bekijk alle Santral Producten
Gevonden in 3 stappenNavulling voor uw dispenser

We maken het zo makkelijk en leuk mogelijk. En voordelig natuurlijk!

Doe de dispensercheck
BEL OF WHATSAPP ONS MET AL UW VRAGEN!ONZE SPECIALIST WEET ALLES OVER SANTRAL Contact opnemen