Hardware & Inrichting

Santral, Ingo-man en SanFER

Santral, Ingo-man en SanFER zijn merken die zich hebben gespecialiseerd in hardware en inrichting, ook wel dispensers. De drie merken zijn populair bij de medische branche, maar door de hoge kwaliteit van de producten vind je de dispensers ook regelmatig bij andere bedrijven. Ben jij benieuwd of het iets voor jou is? We vertellen je graag meer!

Sanfer handen wassen

Santral

RVS dispensers voor optimale hygiëne

Santral is onderdeel van OPHARDT hygiëne. De producten zijn stijlvol, functioneel en makkelijk bij te vullen. Door de anti-vingerafdruk coating (FP) zien de producten er altijd schoon en hygiënisch uit. Dit zorgt ervoor dat de dispensers van Santral populair zijn bij niet alleen de medische branche, maar ook bij kantoren, scholen, industriële bedrijven en horecagelegenheden. Benieuwd naar de meest popualaire producten?

Vragen of opmerkingen? Je kan ons bereiken op 0187-745042

Binnen twee dagen op locatie bezorgd!

INgo-man

Alles voor de medische branche

De dispensers en producten van Ingo-man vind je in allerlei medische faciliteiten over de gehele wereld. En niet zonder reden: de producent van Ingo-man, OPHARDT hygiëne, heeft al meer dan 50 jaar ervaring als het gaat om dispensers en zepen voor handhygiëne! De producten zijn tot in de kleinste details uitgedacht en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Met Ingo-man dispensers kun je jarenlang vooruit!

sanfer hand washing image

Altijd de voordeligste

Nergens voordeliger dan op Hygienepapier.nl

Sanfer

Een compleet assortiment voor de beste prijs

Het assortiment van SanFER bestaat uit RVS dispensers met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Heb je een wat lager budget? Dan kun je bij SanFER ook mooie, hoogwaardige dispensers kopen die hufterproof zijn en jarenlang meegaan! Van zeepdispenser tot afvalbak, SanFER geeft jouw sanitaire ruimte een luxe uitstraling.

Vragen of opmerkingen? Je kan ons bereiken op 0187-745042

Binnen twee dagen op locatie bezorgd!

Ook groot-zakelijk Nederland bestelt bij Hygienepapier.nl!

Alles is altijd op voorraad