Satino producten

Een toiletruimte met Satino geeft bezoekers een goed, fris en eigentijds gevoel. Gebruiksgemak, hygiëne en beleving staan bij Satino namelijk hoog in het vaandel! Bovendien lever je met de producten van Satino een bijdrage aan een beter milieu. De Satino papierproducten hebben het FSC recycled keurmerk en het Europees Ecolabel. Ga je voor optimale duurzaamheid? Dan raden we je aan om ook eens te kijken naar Satino Black, het sub-merk van Satino. Alle producten van Satino Black zijn cradle-to-cradle geproduceerd, wat betekent dat de grondstoffen volledig hergebruikt (en herbruikbaar!) zijn.

Kwalitatief hoogwaardige producten, maar tegelijkertijd ook stijlvol en goed voor het milieu. Een duidelijke stap vooruit voor iedere toiletruimte. Of u nu gaat voor Satino of voor Satino Black, met dit merk is uw toiletruimte altijd mooi vormgegeven en zet u altijd een stap vooruit op het gebied van duurzaamheid. Een ware traktatie voor al uw gasten!

Top 8 meest verkochte Satino producten

Topcategorieën Satino producten

Waarom bij Hygienepapier.nl?

U wilt duurzame hygiëneoplossingen, die er ook nog eens mooi uitzien en zonder problemen bij u worden geleverd. Dat kan als geen ander bij Hygiënepapier. Bij ons gaan al deze zaken hand in hand, zeker met producten van Satino!

We helpen u graag bij het zoeken naar de beste producten voor uw bedrijf. Weet u niet zeker hoe u uw toiletruimtes meer duurzaam en circulair kunt maken, of welke dispensers passen bij uw wensen? Wilt u advies over handzepen, luchtverfrissers of navullingen? Wij staan altijd voor u klaar. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Satino voor uw Branche

Zorginstellingen, horeca, kantoren en scholen zijn al overtuigd. De duurzaamheid en mooie vormgeving trok hen al snel over de streep. Zeker op het gebied van de Black serie van Satino, die op dit moment de meest duurzame productiewijze aanbiedt in de gehele branche. Dit komt dan met name door het Cradle to Cradle concept. Meer informatie hierover vindt u op onze keurmerken pagina.

Bent u inmiddels ook overtuigd door de functionaliteit, het design en de duurzaamheid die bij Satino en Satino Black centraal staan? Twijfel dan niet langer en bestel direct!

Direct bestellen

Hygienepapier.nl Satino Favorieten
Bekijk alle Satino Producten
Gevonden in 3 stappenNavulling voor uw dispenser

We maken het zo makkelijk en leuk mogelijk. En voordelig natuurlijk!

Doe de dispensercheck
BEL OF WHATSAPP ONS MET AL UW VRAGEN!ONZE SPECIALIST WEET ALLES OVER SATINO Contact opnemen