Het wereldwijd leidende merk op het gebied van hygiëne.

Tork

Als het gaat om (toilet)hygiëne en hygiëne op het werk, is Tork waarschijnlijk wel het meest bekende merk. En dat is best logisch: het toonaangevende merk is al jarenlang favoriet bij professionele schoonmakers. Van papieren handdoeken tot servetdispensers, Tork heeft het allemaal.

Het Tork assortiment is alomvattend. Tork staat voor een totaaloplossing, in welke sector jij ook werkzaam bent. Met Tork heb je alles geregeld, zodat jij je weer bezig kunt houden met de dingen die het meest belangrijk zijn voor jouw bedrijf!

Tork voor jouw branche

Voor ieder wat wils

Door het veelzijdige assortiment is Tork geschikt voor allerlei types bedrijven of branches. Of je nu hygiëneproducten zoekt voor jouw horecagelegenheid of werkt in de gezondheidssector, Tork heeft alle producten die je nodig hebt! Ontdek het zelf.

  • Scholen
  • Schoonmaakbedrijven
  • Praktijken
  • Horeca
  • Campings
  • Facilitair
  • Alle

Functionaliteit gecombineerd met duurzaamheid

Daarom is Tork marktleider op het gebied van hygiëne

Tork begrijpt dat duurzaamheid niet alleen beter is voor de planeet, maar dat dit ook onderaan de streep voordeel oplevert. Niet alleen voor jou, maar ook voor je medewerkers en stakeholders! Tork brengt duurzaamheid in de praktijk door te innoveren en strategische samenwerkingen te starten.

Tork maakt het leven van jou als klant makkelijker door te innoveren op het gebied van slimme verpakkingen, waarmee je zowel geld als tijd bespaart. Ook maakt Tork zich hard voor het ontwikkelen van nieuwe producten die duurzaam zijn in grondstoffen, productie en afval. Met Tork hoef je je geen zorgen te maken over milieukenmerken en je ecologische voetafdruk!

Meer over servetten
Servetten van Tork

De juiste servet kan veel bijdragen aan een ervaring!

Wist je dat je een dessert zoeter kunt laten smaken door een koraalkleurige servet bij het dessert te serveren? Geen extra toegevoegde suikers meer nodig dus! Om meer te weten te komen over hoe kleuren de ervaring van jouw gasten kunnen versterken, is Tork de samenwerking aangegaan met chefkok Linda Lundgren, gerenommeerd expert in smaak en stijl.

Video play button Bekijk de video

Ook groot-zakelijk Nederland bestelt bij Hygienepapier.nl!

Alles is altijd op voorraad