Midirol dispenser

Filter products Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Grote merken, groot voordeel. Zoek op merk.
  • Wepa
  • Satino Black
  • Deb
  • Europroducts
  • Ingoman
  • Gojo
  • tork
  • Santral
  • Oxy-gen
  • Vendor

Midirol dispenser bij Hygienepapier.nl

Midirol Dispensers

Midirol dispensers geven grotere stukken papier af dan minirol dispensers. Hierdoor worden deze poetsroldispensers voornamelijk gebruikt in Horeca, waar het papier grote hoeveelheden viezigheid moet kunnen absorberen. De midi rollen worden dan gebruikt in plaats van een vaatdoek. Logischerwijs is dit een veel hygiënischere keuze. De midirol dispensers die u terugvindt in ons assortiment zijn stuk voor stuk van beproefde kwaliteit. Ze geven papier economisch af en hebben verschillende mechanisme om overconsumptie tegen te gaan.

Ons assortiment midirol dispensers is met zorg samengesteld om u een zo compleet mogelijke keus te kunnen bieden. Hierdoor vindt u zowel budget midirol dispensers, als premium midirol dispensers terug in ons assortiment. Uiteraard voor de allerlaagste prijs van Nederland. Midirollen zijn echt kampioen vocht en vuil opnemen en kunnen de meest veeleisende situaties aan. Ze hebben tot twee keer meer absorberend vermogen dan regulier keukenpapier. Combineer dat met het handige afgiftesysteem van een midirol dispenser en je hebt geen excuus meer voor een vieze werkplek.

Verschillende midirol dispensers

Zoals gezegd hebben wij ons best gedaan om een zo compleet mogelijk assortiment midirol dispensers op onze webshop te zetten. Hierdoor weten wij zeker dat uw nieuwe poetspapier dispenser ertussen staat. Uiteraard leggen wij aan de hand van een aantal producten graag ons uitgebreide en multifunctionele assortiment uit.

Midirol dispensers van Europroducts

Europroducts is onze budgetlijn, maar deze dispensers doen zeker niet onder voor hun duurdere varianten. De Quartz midirol dispensers zijn van beproefde kwaliteit en verzekeren een constante afgifte van poetspapier, keer en keer opnieuw. Door het handige doseersysteem en slotsysteem is overmatig gebruik verleden tijd. Dit maakt niet alleen de aanschaf van deze midirol dispenser economisch, maar ook het verbruik ervan.

Tork midirol dispensers

Midirol dispensers van misschien wel het bekendste en meest populaire merk op schoonmaakgebied. Degelijke midirol dispensers waar u nog jaren plezier van gaat beleven. De centerfeed M2 modellen zijn ideaal voor professionele omgevingen waar zowel handen als oppervlaktes regelmatig schoongemaakt moeten worden. De midirol dispenser heeft een open onderkant wat onbelemmerde uitgave van papier moeiteloos maakt. Uiteraard kan dit ook leiden tot overconsumptie. Hierdoor adviseren wij deze poetsrol dispenser aan te schaffen voor plaatsing in de keuken of plaats waar uw medewerkers hard aan de slag zijn.

Satino Black midirol dispensers

Hoewel al onze midirol dispensers milieuvriendelijk in verbruik zijn, gaan de Satino Black midirol dispensers nog een stapje verder. Deze poetspapier dispensers worden namelijk geheel Crade to Crade geproduceerd. Dit betekent dat de dispensers gemaakt worden uit gerecycled materiaal. Daarnaast zijn de midirol dispensers van Satino Black een plaatje om naar te kijken. Een echte eye catcher in uw toilet, keuken of werkplaats.

Vragen over ons midirol dispensers?

Met zo een compleet aanbod midirol dispensers snappen wij dat u wat vragen kunt hebben. Daarom staan onze productspecialisten voor u klaar. U kunt hen benaderen voor elke dispenser vraag die u heeft. Ook beantwoorden zij al uw vragen en geven zij koopadvies waar nodig. Je kunt hen bereiken via: 0187-745042 of door even te mailen naar info@hygienepapier.nl