Papieren handdoekjes

Met papieren handdoekjes maak je je handen na het wassen makkelijk en snel droog. We hebben allerlei soorten papieren handdoekjes in ons assortiment, van handdoekjes met een Z-vouw tot minifold handdoekjes en zelfs tissues of zakdoeken! Of je nu een dispenser van Tork, Vendor, Katrin of een ander merk hebt, onze handdoekjes passen erin!
Meer lezen
Filter products Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Grote merken, groot voordeel. Zoek op merk.
  • Wepa
  • Satino Black
  • Kimberly-Clark
  • Europroducts
  • Ingoman
  • Gojo
  • tork
  • Santral
  • Oxy-gen
  • Vendor

Papieren handdoekjes bij Hygienepapier.nl

Papieren handdoeken kopen

Je vindt papieren handdoekjes met name in sanitaire ruimtes van bedrijven, horeca en openbare gelegenheden. Papieren handdoeken zijn ideaal als dispenser papier. Hiermee is het mogelijk om voor vele toiletbezoekers papieren handdoekjes aan te bieden, voordat vernieuwen mogelijk is. Op deze manier bied je iedereen de mogelijkheid om de handen te wassen en af te drogen.

De voordelen van papieren handdoekjes

Het gebruik van papieren handdoeken heeft voordelen ten opzichte van handdoeken of luchtblazers. Zo is het afdrogen met een papieren handdoekje vele malen sneller dan met een luchtblazer. Bovendien worden alle bacteriën opgenomen door de papieren handdoek, terwijl dit bij een luchtblazer niet het geval is. Hierbij worden de bacteriën vaak door de hete lucht over de gehele ruimte verspreid. Daarnaast worden luchtblazers niet altijd schoongemaakt, waardoor dit een grote bron van bacteriën is. Het gebruik van papieren handdoekjes is dus de meest hygiënische oplossing voor alle bezoekers van het toilet. Je ziet dit type handdoek dan ook met name in sectoren waar hygiëne erg belangrijk is.

Verschillende soorten papieren handdoeken

Bij Hygienepapier.nl vind je allerlei soorten papieren handdoeken. Zo is er altijd wel een navulling papieren handdoekjes verkrijgbaar voor de dispenser die jij hebt hangen. 

Een overzicht van onze papieren handdoeken:

Het grootste verschil tussen de verschillende handdoekjes is hoe deze in elkaar gevouwen zijn. Vanuit ecologisch perspectief is het in sommige gevallen wenselijk om zo min mogelijk papier te gebruiken. Met de Interfold doeken en Z vouw doeken voorkom je dat er in grote aantallen papieren doeken uit de papieren handdoek houder worden getrokken, waardoor je zuiniger met papier omgaat.

Papieren handdoekjes kopen bij Hygienepapier.nl

Bij Hygienepapier.nl vind je een groot aanbod papieren handdoekjes voor in dispensers. Of je nu op zoek bent naar papieren handdoeken voor een Tork dispenser of papieren doekjes voor een Euro Products dispenser. Er is altijd wel een navulling die geschikt is voor jouw dispenser. Naast ons uitgebreide assortiment papieren doekjes, profiteer je ook nog eens van zeer scherpe prijzen en staffelkortingen. Het loont dus om in één keer groot in te kopen. Is de orderwaarde boven de €100? Dan verzenden wij de order helemaal gratis en binnen 2 werkdagen. Heb jij nog vragen over onze papieren handdoeken? Of wil je eerst nog even met een productspecialist spreken voordat je overgaat tot aankoop? Dan kan je ons bereiken per mail, Whatsapp en telefoon: