Wasbare mondkapjes

Een wasbaar mondkapje biedt verschillende voordelen ten opzichte van de niet wasbare mondkapjes. Niet alleen zijn deze mondkapjes een stuk duurzamer, maar bieden ze ook nog eens extra draagcomfort. Ideaal voor iedereen die langere tijd een masker moet dragen. 

Meer lezen
Filter products Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Grote merken, groot voordeel. Zoek op merk.
  • Wepa
  • Satino Black
  • Kimberly-Clark
  • Europroducts
  • Ingoman
  • Gojo
  • tork
  • Santral
  • Oxy-gen
  • Vendor

Wasbare mondkapjes bij Hygienepapier.nl

Mondkapjes wasbaar

Op zoek naar een wasbaar mondkapje? Bij Hygienepapier.nl vind je diverse stoffen mondkapjes die wasbaar zijn.

Waarom een wasbaar mondkapje

De huidige regels verplichten het om op sommige plekken een mondkap te dragen. Het advies luidt om hiervoor niet medische mondkapjes te gebruiken, omdat de medische mondkapjes eigenlijk gemaakt zijn voor de zorg. Echter is er momenteel zoveel aanbod, dat deze medische varianten ook voor algemeen gebruik te verkrijgen zijn bij Hygienepapier.nl. Het nadeel van deze maskers is dat deze slechts voor enkel gebruik zijn. In feite dien je na iedere keer dragen het masker weg te gooien en een nieuwe te pakken voor de volgende gelegenheid. Het weggooien van maskers is uiteraard niet het meest duurzame om te doen. Bovendien staan deze mondmaskers niet bekend als comfortabel. De mondkapjes die wasbaar zijn uit ons assortiment zijn dat echter wel. Door het materiaal waarvan de wasbare mondkapjes zijn gemaakt geven deze een zacht gevoel wat zorgt voor optimaal draagcomfort. Zeker als je voor langere tijd een masker op hebt, ga je dit verschil merken. Daarnaast komt ook nog het voordeel dat je een mondkapje dat wasbaar is keer op keer kunt blijven gebruiken. Je kunt het masker immers wassen en ontsmetten na iedere keer gebruiken. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook nog eens voor je portemonnee, omdat je het wasbare mondkapje eindeloos kunt blijven gebruiken.

Mondkapjes wasbaar van Hygienepapier.nl

Bij Hygienepapier.nl vind je verschillende wasbare mondkapjes. Deze wasbare mondkapjes zijn er ook nog eens in verschillende kleuren. Of je nu op zoek bent naar een blauw wasbaar mondkapje of een zwart wasbaar mondkapje, bij Hygienepapier.nl is er altijd eentje die past bij jou. De wasbare mondkapjes uit ons assortiment kunnen herhaaldelijk worden gewassen op 40 graden, zonder dat dit ten koste gaat van de pasvorm. 

Mondkapjes wasbaar kopen

Indien jij van plan bent om een wasbaar mondkapje te kopen, is het slim om dat bij Hygienepapier.nl te doen. Onze prijzen zijn laag en levertijden kort. Het is niet voor niets dat wij door klanten de beste hygiëne groothandel van Nederland worden genoemd. Heb jij nog vragen over onze wasbare mondkapjes? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zodat jij voortaan weer veilig naar buiten kunt met een wasbaar mondkapje.